Online booking Har du spørgsmål?
27 98 87 29

Auriculoterapi = Øreakupunktur

Auriculoterapien er anerkendt af WHO som et diagnostik behandlingsredskab.

Auriculoterapien eller Øreakupunktur er udviklet af den franske biolog og læge Dr. Paul Nogier. Sønnen til Dr. Poul Nogier, Dr. Raphaêl Nogier har været med til at videreudvikle auriculoterapien. Dr. Raphaêl Nogier underviser i Danmark.

Hele vores krop er afbilledet på øret. Via nervesystemet fra øre til krop kan alle punkter på kroppen behandles på øret. Et ømt punkt på øret indikerer en skade eller ubalance svarende til dennes zone på kroppen. Punktet kan findes og behandles via forskellige specielle apparater, jeg benytter. En ubalance i kroppen giver et målbart punkt på øret.

Der kan arbejdes med frekvenser, lys, nåle der almindeligvis benyttes på kroppen eller specielle nåle til øret, der kan sidde i ca. en uge eller mere.

Et trænet behandlerøje kan se nogle af kroppens forandringer i øret.

Øret er fantastisk til at arbejde med smerter, hormoner, organ-ubalancer, lateralitet, angst, uro og depression. Nogle punkter kan du som kunde selv arbejde med ved at købe en lille lygte med lys. Man kan eksempelvis selv arbejde med lys på et punkt i øret, der kan medføre ro i krop såvel som hoved.

En yderst effektiv behandlingsform.

ZONETERAPI

Zoneterapi til behandling af bland andet børn med ondt i maven, kolik, barnløshed samt for øget mentalt ro.

AKUPUNKTUR

Akupuntur som behandling af bland andet smerter, barnløshed og søvnløshed.

POSTUROLOGI

Posturologi til behandling af bland andet smerter i ryg, nakke, skuldre, ben, fødder, hukommelsesbesvær og tinitus.

KONTAKT

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at bestille en tid?