Online booking Har du spørgsmål?
27 98 87 29

Oplevelser med zoneterapi, akupunktur og andre behandlinger

Klienterne fortæller her om deres oplevelser med zoneterapi, akupunktur og andre behandlinger.
Klienter har givet deres samtykke.Den skeptiske patient

På mit arbejde var jeg så uheldig at komme til skade med min ryg.

Her var der en kollega der kunne anbefale Lene da hun for nogle år siden havde kureret ham for en diskusprolaps.

Tiltros for min skepsis bestilte jeg tid hos Lene.
Her skal jeg ærligt indrømme at efter den første behandling var der virkelig sket en mærkbar forbedring med min ryg og min skepsis dermed gjort til skamme.

De efter følgende behandlinger gør at jeg i dag er kureret for mine rygsmerter.

Derfor kan jeg varmt anbefale Lene til andre.


Angst

Tilbage i 2015 blev jeg jagtet af en beboer på det bosted, hvor jeg arbejdede. Denne hændelse resulterede i angst i sådan en grad, at det havde en enorm drænende indvirkning på min hverdag. Pludselig kunne kunne jeg ud i den blå luft få hjertebanken, ryste og blive utilpas, fordi jeg troede, der ville komme nogen og gøre mig ondt. Jeg havde pludselig også svært ved at sove om aftnen - og at sove alene hjemme kunne jeg heller ikke.

Jeg havde tidligere fået behandling af Lene hos Zone Center af andre årsager, hvilket har hjulpet mig, og jeg kontaktede derfor Lene igen. Gennem flere måneder gik jeg til behandling med jævne mellemrum, hvor jeg både fik zoneterapi, akupunktur samt lys i ørene, og det har haft så gavnlig effekt, at min angst nu er helt i bero. Allerede efter første behandling blev angsten reduceret, og siden 3. behandling har jeg ikke haft tilfælde af angst. De varmeste anbefalinger herfra.
Kærlig hilsen Janne


Piskesmæld i nakken og en forstuvning af midt lænd

Jeg er en dreng på 20 år, som var ude for en trafikulykke for omkring 3 og et halvt år siden. Jeg var så uheldig at få piskesmæld i nakken og en forstuvning af midt lænd.

Skaden har påvirket min hverdag meget, der er mange ting, der er blevet svære for mig at lave, så som at sidde i skolen over længere tid.

På grund af mit piskesmæld, har jeg fået problemer med at koncentrere mig og huske enkelte ting, det har gjort det svært i skolen.

Jeg har prøvet mange forskellige slags behandlings typer igennem de 3-4 år, som jeg har haft min skade, men uden noget vitterlig positivt resultat, dvs. jeg nærmest helt havde givet op med at få behandlinger.

Til sidst fandt jeg frem til " ved hjælp fra min mor" Zoneterapi hos Lene Nielsen.

I det første stykke tid jeg fik behandlinger hos hende, kunne jeg hurtigt mærke forskel, og nu er det med til at holde mine smerter på et mere behageligt niveau. Jeg er ikke længere så anspændt i nakken, knap så mange smerter i ryggen, og jeg har mindre koncentrations besvær.

Hun har vist mig nogle meget nemme og enkelte øvelser, som jeg kan lave derhjemme. F.eks. hvis jeg er rigtig anspændt i nakken, er der nogle trykpunkter, der hjælper mig til at slappe af.

Magnus Vendelbo Jeppesen


Overbelastningsskade i låret

Som fodboldspiller har jeg prøvet adskillelige former for behandlingsmetoder på diverse skader.

Denne gang var det en overbelastningsskade i højre lår.

Jeg blev henvist til Lene Skat Nielsen zoneterapeut og distalakupunktør. Jeg var lidt skeptisk i starten m.h.t. behandlingsmetoden, men efter at have modtaget den første behandling som bestod af akupunktur og laserpind, blev jeg meget positiv overrasket over hvor effektivt det var.

Efter 3 behandlinger var jeg klar igen. Dette er absolut noget, som jeg vil anbefale til andre med skader."

Jesper T. Andersen, fodboldspiller


Udebleven menstruation

Kære Lene

Det er ikke sikkert, du husker mig :-)

Jeg var i behandling hos dig juni-juli sidste år og en sidste gang ultimo august. Mit problem var udebleven menstruation på 2. år og en masse cyster. Du var vores vej udenom reel barnløshedsbehandling, selvom det var et højt sats. Vi startede i hormonbehandling dagen efter vores sidste konsultation, hvilket resulterede i både menstruation og ægløsning. Allerede 1. gang efter første behandling skete det helt af sig selv, hvorfor det 'kun' var hormoner mod ægløsning der var aktuelt. Jeg er i dag 14 uger henne, jeg blev gravid i første forsøg og vi er bare helt sikre på, at din behandling har gjort 'benarbejdet'. Du skal vide, at vi har været utroligt glade ved dig og anbefaler dig gerne.

Kærlige hilsner fra

Luise


Bivirkningerne fra sklerose

Jeg har sklerose og valgte at stoppe med medicinen, da jeg var træt af, at bivirkningerne fyldte så meget i min hverdag. Min mand begyndte at gå til behandling hos Lene og syntes, at jeg også skulle prøve.

Jeg blev virkelig overrasket over hvor meget Lene kunne gøre for mig ,allerede efter få gange var der gode resultater. Jeg har altid haft meget hovedpine, det er væk nu, ufrivillige spjæt i benene, træg mave og følelsen af at have ondt i knoglerne. Alt dette er en del af sklerosen, men det har Lene fjernet med hendes arbejde :-) Jeg skal heller ikke op 5-6 gange om natten mere, nu sover jeg som regel hele natten med nogle undtagelser indimellem . Har i mange år haft kolde hænder og fødder, de er endelig blevet varme igen. Kan slet ikke undvære Lenes behandlinger, vil holde det ved lige, så jeg kan blive ved med at have det godt. Det er jo også en fornøjelse at komme hos Lene, hun er altid glad og positiv.

Jeg kan kun varmt anbefale zoneterapi.

Ulla


Nervøsitet med mavesmerter, hovedpine og svimmelhed

Da jeg startede hos Lene hjalp hun mig med min nervøsitet omkring kørekort. Nerverne tog over første gang jeg skulle op og jeg dumpede derfor. Gangen efter havde jeg været til zoneterapi hos Lene og bestod uden fejl.

I et senere forløb startede jeg igen da jeg havde kraftige konstante mavesmerter samt at jeg ofte havde hovedpine og svimmelhed. Alt sammen noget sygehuset ikke kunne finde svar på og derfor ikke hjælpe mig. Men nu efter forløbet er mavesmerterne stærkt reduceret. Hovedpine og svimmelhed sker nu så sjældent at jeg vil vove at påstå det ikke er et problem for mig længere.

Det er jeg alt sammen meget taknemmelig for og vil helt klart anbefale det.

Vh. Simon


Sovende fødder og ben

En påskeferie med familiehygge og afslapning var hvad jeg troede jeg havde i vente, da påsken 2014 nærmede sig. Jeg havde set frem til feriedage med familien og planlagt det helt store hygge arrangement med ungerne. Desværre måtte jeg gemme de tanker og planer til en anden god gang. Jeg vågnede op en morgen med følelsen af sovende fødder. Jeg tænkte at det nok gik over og at jeg nok bare havde sovet lidt forkert. Måske havde noget sat sig i klemme. Ihvertfald gik det nok over igen. Troede jeg. Efter en uge havde den sovende fornemmelse bredt sig til benene samt lænden. Jeg tænkte det nok var bedst at finde en læge som kunne kigge lidt på det. Det endte med en indlæggelse på Vejle sygehus inkl div prøver og scanninger. Efter knap en uge kom en læge og fortalte at de ved scanning havde fundet nogle sorte pletter i mit hoved samt omkring rygmarven. Så sammenlagt med mine ord om at jeg havde sovende fornemmelser i benene konkluderede lægen at jeg måtte havde sklerose. Senere tog de synsnervetest samt en elektrisk nervebanetest. Heller ikke her viste prøverne tegn på noget usædvanligt. Så blev gode råd dyre. Lægerne ville ikke tænke alternativt men kun udskrive medicin. Jeg læste lidt om sklerose medicin og blev hurtigt klar over at det havde ringe effekt men til gengæld et hav af bivirkninger. Jeg valgte derfor en tur rundt i den alternative jungle. Ikke alt var lige gode og positive oplevelser.

Noget gav meget god mening, andet virkede mest som hokus pokus.

Tilsidst fandt jeg frem til Lene. Lene som blev min redning. Lene var igang med uddannelse i kinesisk medicin og ville gerne prøve om noget af det lærte evt kunne virke på mig. Akupunktur havde jo virket for andre, så hvorfor ikke også for mig. Lene satte derfor nåle i mig og lærte mig vigtigheden ved kosten. Hun havde mange spørgsmål, Rigtig mange og nogen gange nåede man at tænke, hun er tosset!! Hvorfor spørger hun om det? Men over tid gav det hele rigtig meget mening. Med nålene fik hun skabt forbindelser i nerverne og fik de ubehagelige fornemmelser til at forsvinde for en tid. Den tid bliver længere og længere og hvis jeg husker at gøre som Lene siger, ja så mærker jeg faktisk ikke ret meget til sygdommen /symptomerne. Jeg er overbevist om at jeg har fundet en som er i stand til at vise mig den rigtige vej ud af sklerose. En klog mand har engang sagt at man lære hele livet.

Jeg er kommet et godt stykke men må også erkende at jeg stadig har meget at lære. Men livet er jo langt, så med Lenes hjælp skal jeg skal nok nå det.

Marlene 38 år.


Smerter og stivhed i lænd og hofter

Jeg er en kvinde på 46 med diagnosen psoriasisgigt, som især giver mig smerter og stivhed i lænd og hofter samt en ubeskrivelig træthed.

Da jeg startede hos Lene , var jeg så plaget af gigten, at jeg stod meget tæt på en fyring fra mit arbejde som pædagog.

I samråd med Lene startede jeg på en mindre kostomlægning samtidig med opstart af akupunktur.

Efter få behandlinger kunne jeg mærke en lille bedring ,især mine smerter og stivhed i lænden var aftagende.

Langsomt fik jeg mere og mere overskud i hverdagen, jeg var nu ikke længere nødt til at sove efter selv en kort arbejdsdag.

Jeg oplevede også, at min mave fungerede mere effektivt, jeg led ikke længere af forstoppelse og luft i maven.

Jeg fik også flere " gode " nætter med færre smerter , hvor jeg fik sovet bedre, end jeg havde gjort længe.

I dag er jeg kommet så langt, at jeg nu er i stand til at arbejde 25 timer om ugen, hvilket har reddet mit job.

Jeg tager stadig medicin, men mit mål er at kunne trappe ned, helst vil jeg gerne kunne lægge medicinen helt på hylden. Indtil videre har jeg trappet en del ned på det smertestillende, hvilket er en sejr i sig selv.

Ved hjælp af Lenes professionelle viden om akupunktur har jeg fået øjnene op for en helt ny verden, hvor man ved hjælp af akupunktur og den rette kost er i stand til at bringe sin krop i bedre balance.

Lene er også rigtig god til at komme med gode råd om kost og øvelser.

Jeg er glad for at have prøvet akupunktur, jeg mærker helt klart en forskel, når jeg har fået en behandling. Jeg er meget veltilpas og har en masse overskud , når jeg kommer hjem.

Jeg vil helt klart anbefale Lene til andre gigtpatienter, hun har ihvertfald gjort en kæmpe forskel for mig.


ZONETERAPI

Zoneterapi til behandling af bland andet børn med ondt i maven, kolik, barnløshed samt for øget mentalt ro.

AKUPUNKTUR

Akupuntur som behandling af bland andet smerter, barnløshed og søvnløshed.

AURICULOTERAPI

Auricoloterapi (Øreakupunktur) til behandling af bland andet svimmelhed, hedeture samt smerter diverse steder i kroppen.

KONTAKT

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at bestille en tid?