Online booking Har du spørgsmål?
27 98 87 29

Muskelmeridianer

Gennem min uddannelse ved Klinik Ny Energi, ved Anne Marie Vester, har jeg lært at arbejde med muskelmeridianer.

Muskelmeridianer følger næsten de kendte meridianer fra akupunkturen. Og de følger vores måde at bevæge os på.

Muskelmeridianer kalder man i dag Myoreflexterapi, grundlagt af dr. Kurt Mosetter, Konstanz Tyskland. Myo betyder muskel på græsk.

Alle vores muskler, knogler og organer ligger i hinder/poser og disse hinder/poser ligger i kæder på vores krop. Alle kæderne hænger sammen i et system med et organ, sener, muskler og nervesystem. Ved en smerte ophobes meget energi, og denne energi mangles et andet sted. Ved at trykke på en muskelmeridian kommer der igen energi tilbage til kredsløbet via samarbejdet med nervesystemet mellem et organ, sener og muskel. Der kommer bedre funktion til organet, senen og musklen afspændes. Smerten lindres umiddelbart efterfølgende.

En smerte og ubalance i et organ følger en muskelmeridian.

En typisk smerte:

I forbindelse med tyktarm: Frossen skulder, nedsat nakkerotation, forstoppelse eller diarre.

Det ville her være oplagt at benytte muskelmeridianen til tyktarmen. Allerede her vil du kunne mærke lindring på smerten i skulder og bedret nakkerotation og opleve forandring vedr. tarmfunktion.

Og det eminente heri ligger, at du som klient selv kan trykke de fleste muskelmeridianer. Jeg lader ofte klienter selv tage et billede af en aktuel muskelmeridian fra en oversigt, som jeg har i klinikken.

Der ligger dog ofte mere bag, - men et fantastisk redskab t til at arbejde med en smerte og organubalance. Og effekten er umiddelbar.

ZONETERAPI

Zoneterapi til behandling af bland andet børn med ondt i maven, kolik, barnløshed samt for øget mentalt ro.

AURICULOTERAPI

Auricoloterapi (Øreakupunktur) til behandling af bland andet svimmelhed, hedeture samt smerter diverse steder i kroppen.

POSTUROLOGI

Posturologi til behandling af bland andet smerter i ryg, nakke, skuldre, ben, fødder, hukommelsesbesvær og tinitus.

KONTAKT

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at bestille en tid?